Hittade en lista hos Ellinor, och eftersom jag är FRI SOM EN FÅGEL så kan jag ju fylla i den! Kul med listor, jag gillar listor.
 

Vad stressar dig? Att fatta beslut. Planer som ändras till något som jag inte är beredd på. Och att utsättas för sociala situationer där jag inte vet hur jag ska bete mig.

Vad ska du göra ikväll? Inga planer, äta middag med familjen blir det nog iaf. Läsa möjligen? Rensa datorn?

Vad är svårt? Att sköta en diabetessjukdom.

Vad är lätt? Att låta en hel dag passera utan att någonting vettigt har blivit gjort. 

Vad blir det för middag idag? Troligtvis Korv Stroganoff med ris.

Vad vill du göra mer? Nu när jag äntligen blivit ledig så vill jag börja ta mig an projekt, som min receptbok, renovera mitt dockskåp. Och leva livet, gå på restaurang med sambon, spela spel...

Vad går du igång på? Miniatyrsaker. Att rota och gräva i saker och på så sätt få fram information, typ detektivarbete. Att nörda ner mig och utöka mina kunskaper inom olika områden och dela med mig av dessa.

Vad gråter du av?  Melankolisk musik. Att spela och sjunga ledsna sånger själv. Sorgliga klipp och filmer. När diabetesen jävlas.

Vad gjorde dig arg senast? När sambon avbröt mig, vi går inte in mer på det men det fanns fog för det i den situationen även om det låter puttigt.

Vad åt du senast? Frukostmacka.

Vad är fånigt? Finns mycket. Ett exempel är folk som lägger upp vissa bilder som profilbilder på facebook. Tjejer tenderar att lägga upp selfies, gärna lite uppifrån, gärna nära, och de ser helt stela ut i ansiktet för att de anstränger sig så för att hålla en viss "look" som de är nöjda med och som de ser speglas i mobilen. De tar kanske 15-20 bilder (som ser likadana ut) och väljer en som de är mest nöjda med, och lägger ut som profilbild. Där de står och stramar i ansiktet med smått putade läppar och indragna kinder och uppspärrade ögon i en vinkel som de är nöjda med. Och sen byter de profilbild minst en gång i veckan till en ny där de ser exakt likadana ut, samma vinkel, samma ansiktsuttryck, allting. Hur kan man vilja representera sig själv så? Alla vet att det är en selfie och att det inte är så personen ser ut till vardags utan snarare hur personen önskar att den gick och såg ut.

Vad är gott? Mackor med ost och kokt ägg. Ja jävlar.

Lista, Tankar,