Åh gud, ångesten! Nu har jag beställt barnvagnen, efter mycket om och men!
 
Köpte ju en begagnad Brio Smile i början av december, men insåg att jag ville ha en nyare modell eftersom jag vill kunna fästa babyskyddet i chassit vilket inte gick med denna äldre modell. En nyare modell, Britax Smile 2, kostar ju givetvis mer, men tänkte köpa även detta begagnat. Bara det att folk kräver hutlöst mycket för en begagnad sådan, nästan om en ny! Och inte så mycket i närområdet direkt. Det visade sig att just en Britax Smile 2 i chockrosa just nu finns till försäljning i nätbutiker till ett betydligt billigare pris än andra färger, jämför 3.500kr med 6000kr. Helt gräslig färg och vill INTE ha rosa, men jag beslutade mig för att det får vara värt det för att få en helt ny, priset var ju oemotståndligt för en ny. Skönt med helt ny vagn som bara vi använt och skitat ner, med garanti och alltihop.
 
Funderade på att köpa en liggdel begagnat, men det blev även en ny sådan och 200kr billigare än i andra butiker. Jag var faktiskt till fysisk butik idag och kikade på en retur på liggdel som kommit in, i en hemsk lilarosa nyans och något äldre modell, men halva priset, 700 spänn och helt ny. Jag kan inte ha två hemska färger på  vagnen, det går bara inte! Så jag kompenserade den gräsliga sittdelen med att välja den absolut finaste färgen på liggdelen, sand beige. Jag hade tänkt steel grey från början, men så kom sand beige som en ny färg för 2017 och den såg lyxig ut och det behövde jag som motvikt mot det chockrosa! Fick dessutom 150kr rabatt av mamma på just den nätbutiken med dessa priser. Nu är jag helt svettig efter allt jämförande och beslutande.
 
 
 
    
 
PS. Någon ville faktiskt sälja sin sittvagn till ett dyrare pris än det blev nu för en sittvagn och en liggdel som är helt nya från affär. DS.
Babyinköp, Barnvagn, Gravid,